MASIGNCLEAN101

Ζήρια Αχαΐας : Φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ζήρια Αχαΐας : Φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται χωριά - Στο ...
Μεγάλη πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται χωριά - Στο ... from sports3.gr
Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες.

Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις.

Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις: Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Άνω Ζήρια - Ο οικισμός που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του ...
Άνω Ζήρια - Ο οικισμός που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του ... from www.patrasevents.gr
Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό.

Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια και ...
Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια και ... from timeline.gr
Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό.

Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Share This :